Workshop: Zen door tekenen

Gedurende het jaar geef ik diverse workshops bij De Domijnen te Sittard. De workshops voor het nieuwe cursusjaar 2020-2021 zullen binnenkort bekend gemaakt worden op deze site. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   

 

Workshop Zen door tekenen in kleur. (NIEUW)

Ontdek de kunstenaar in jezelf. Door simpele gestructureerde patronen te herhalen en te combineren maak je de meest bijzondere kunstwerkjes. Het ziet er ingewikkeld uit maar het is zo geleerd. Het is een meditatieve manier van tekenen, waarbij je een moment van rust en ontspanning ervaart. Even een moment voor jezelf. Iedereen kan het ! Tijdens mijn reizen door China en India zag ik deze techniek vaak terug. Voorbeelden hiervan zullen getoond worden tijdens mijn workshops.

Data:    woensdag 18 maart

Tijd:     19.00-21.30 uur.   

Locatie: Stichting De Domijnen te Sittard, Ligne 2. 

Aanmelden via : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  Deze workshop vindt plaats in Sittard !

Kosten: 35,- inclusief alle materialen.

 


 

 
Workshops

Creatief bezig zijn is een heerlijk iets! Het ontspant en geeft energie. Daarom geef ik ook regelmatig workshops. Voor particulieren en bedrijven. Deze workshops vormen vaak de start van een nieuwe hobby. Voor bedrijven liggen de voordelen vooral in teambuilding, een leuke incentive of een relatiedag.

 

 

 


© 2010 Monique Nederveen Styling & Design
Overname van tekst en beeld uit deze website is niet toegestaan
Burghplein 1, 5614 BA Eindhoven * Mobiel: 06-56050653