Even voorstellen

Als stylist, docent en kunstenaar heb ik op een speciale manier leren kijken naar vorm, materiaal en kleurgebruik en heb ik een bijzonder oog voor detail.  Dat zie je terug in mijn merk Wonderlamps® en in mijn schilderijen die geëxposeerd zijn in diverse landen zoals Nederland (o.a. CODA Museum) en Duitsland (o.a. Galerie Nuray Turan).

Wonderlamps ®: In Duitsland ontwierp ik unique lampen onder mijn eigen label Wonderlamps. Wonend nabij Parijs, breidde ik mijn collectie verder uit met unique sieraden en tassen. Deze Objets Uniques kenmerken zich door hun verfijnde, barokachtige en soms sprookjesachtige uitstraling. Mijn werkervaring bij De Efteling zie je in mijn creaties terug.  Daarnaast schilderde ik  een tijd lang o.a portretten (ook in opdracht) met de flamenco als uitgangspunt.  

Artwork: Tegenwoordig teken en schilder ik hoofdzakelijk portretten. Ogen spelen een grote rol in mijn Artwork. Mijn handschrift is duidelijk herkenbaar. Ik hou ervan om de blik van de toeschouwer vast te houden. Voor de firma Versmissen Furniture & Decoration (B to B) heb ik in 2018 een 2e serie portretten ontworpen die gedrukt zijn op fluwelen kussens en plaids/wandkleden. Deze waren voor het eerst te zien op de internationale interieurbeurs Maison & Objet in Parijs. Mijn werk wordt wereldwijd verkocht o.a in Lima (Peru) en Dubai.

In Nederland zijn de kussens en wandkleden voor particulieren o.a. te koop bij B1OriginalInteriors, Havenstraat 8 in Maastricht. Zij verkopen ook een deel van mijn originele Artwork.

Interesse ? Zie mijn Instagram: m_nederveen.   

 

 
© 2010 Monique Nederveen Styling & Design
Overname van tekst en beeld uit deze website is niet toegestaan
Burghplein 1, 5614 BA Eindhoven * Mobiel: 06-56050653