Maison & Objet : Art work

Art work van mij op de internationale vakbeurs Maison & Objet te Parijs !

In Parijs behoort Maison & Objet tot de internationale vakbeurs voor interieurprofessionals. Hier kun je de laatste trends spotten op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. 

In 2017 ontwierp ik exclusief voor de firma Versmissen Furniture & Decoration een serie getekende mannenportrettenDeze unieke stoere mannenportretten zijn afgebeeld op fluwelen kussensVersmissen Furniture & Decoration is bekend als specialist op het gebied van complete interieurs waarin verschillende stijlen en culturen samengaan. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, hotel, grand café, bedrijfspand of andere ruimte. 

Inmiddels is er een nieuwe serie van door mij geschilderde portretten toegepast op fluwelen plaids en fluwelen kussens. De plaids kunnen ook als wanddecoratie gebruikt worden. Deze nieuwe serie werd september 2018 in Parijs op de beurs Maison & Objet gepresenteerd en zal ook bij de volgende beurs in september weer te zien zijn. Interieurszaken kunnen mijn plaids en kussens bij Versmissen bestellen.

Interessant voor de particuliere klant is dat deze serie kussens en plaids o.a. te koop zijn bij Boutique B1Original Interiors in Maastricht.

U kunt ze ook direct bij mij bestellen.

Originele schilderijen met mijn mannenportretten van de laatste serie kussens en plaids zijn te koop bij B1Original Interiors (zie foto hiernaast).

Afmeting: ca. 50-70 cm. 

 

Nieuwsgierig?  Zie Instagram:  m_nederveen.

 

 

 
© 2010 Monique Nederveen Styling & Design
Overname van tekst en beeld uit deze website is niet toegestaan
Burghplein 1, 5614 BA Eindhoven * Mobiel: 06-56050653